Uniek aan lamsvlees is dat het een eigen smaak heeft. Bovendien is het heel mager. En je kunt het op verschillende manieren klaarmaken: grillen, bakken, braden en stoven. Overigens smaakt het ene lam anders dan het andere. Dat heeft vooral met voeding te maken. Wij vertellen je graag voor welk lamsvlees wij hebben gekozen.
Vrede en Vrijheid 10 |
1785RM Den Helder |
0223630623 |
0223669775 |
info@witenwit.keurslager.nl |
maandag | 10:00 | - | 17:30 |
dinsdag | 08:30 | - | 17:30 |
woensdag | 08:30 | - | 17:30 |
donderdag | 08:30 | - | 18:00 |
vrijdag | 08:30 | - | 18:00 |
zaterdag | 08:30 | - | 16:00 |
zondag | Gesloten |
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy. Meer informatie
Akkoord