Varkensvlees

Het ene varken is het andere niet. Wij hebben een uitgesproken voorkeur voor bepaalde soorten. Zo levert dat beetje extra vet op de rug mooi, stevig varkensvlees op. En ook de leeftijd, waarop het varken wordt geslacht, is bepalend voor de kwaliteit van het vlees.

Nieuwsgierig naar onze keuze? Vraag het ons gerust. Ook als je wilt weten welk stuk vlees je het beste voor een bepaald gerecht kunt gebruiken. In de tekening van het varken zie je waar de verschillende vleesdelen vandaan komen.

 

  •  

    Bacon 

     
  •  

    Balkenbrij 

     
  •  

    Fricandeau 

     
  •  

    Hamlap 

     
  •  

    Hamschijf 

     
  •  

    Karbonades 

     
  •  

    Karbonades 

     
  •  

    Nasi/bamivlees 

     
  •  

    Procureur 

     
  •  

    Rookworst 

     
  •  

    Saucijs 

     
  •  

    Schnitzel 

     
  •  

    Slavink 

     
  •  

    Sparerib 

     
  •  

    Spekblokjes 

     
  •  

    Speklap 

     
  •  

    Varkensfilet 

     
  •  

    Varkenshaas 

     
  •  

    Varkenslap 

     
  •  

    Varkensoester 

     
  •  

    Varkensrollade 

     
  •  

    Varkensrollade 

     
  •  

    Wangetjes 

     
  •  
  •  

Broodje pittig varkensgehakt

Lunch
Gehakt
Herfst
Vlees
Gemiddeld
20-40 minuten
Oven
Overig

Gegrilde oosterse varkensoester met shiitake

Hoofdgerecht
Varken
Vlees
4 personen
Makkelijk
40-60 minuten
Bakken
Internationaal

Boerenkarbonades met kruidenkorstje

Hoofdgerecht
Varken
Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Bakken, Oven
Overig

Wit en Wit v.o.f.

Vrede en Vrijheid 10
1785RM Den Helder
0223630623
0223669775

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten