De smulsteen® is een uniek en verrassend thuis eten concept dat bij de Keurslager Wit en Wit, te verkrijgen is. De smulsteen® biedt variatie en is praktisch in gebruik. Daarnaast is het een uitstekend en smaakvol alternatief voor het gourmetten met de feestdagen!

Smulsteen Biefstuk

Malse gemarineerde biefstukpuntjes, aardappelwedges, en haricot verts met spek.

€ 18,50 per steen

Smulsteen Varkenshaas

Gevuld met: gemarineerde varkenshaasjes, heerlijke aardappelgratin en Hollandse roerbakgroente.

€ 17,50 per steen

Kip smulsteen

Gevuld met: gemarineerde Boerderij kippendijtjes, krielaardappeltjes met spekjes en Franse groentemix.

€ 16,50 per steen

Smulsteen Mixed Grill

Gevuld met: gekruide biefstukpuntjes, gemarineerde varkenshaas, Hollandse Boerderij kipfilet, paprika en kruidenboter.

€ 16,50 per steen

Snack smulsteen

Gevuld met: kippeling, kipsaté, borrelpootjes en kip op stok

€ 14,50 per steen

Vega smulsteen

Gevuld met: diverse groenten, kaas en vegaballetjes.

€ 16,50 per steen

De smulsteen

Bent u op zoek naar een goed en origineel alternatief voor het gourmetten? En wilt u eens wat anders met de feestdagen? Vraag dan naar de mogelijkheden van de smulsteen® bij  Keurslager Wit en Wit.

Sfeervol thuis eten

De smulsteen® is niet alleen een nieuw en uniek product, maar ook een nieuw concept: ‘sfeervol thuis eten’. Want door de bijgeleverde gietijzeren houders kunt u de steen op tafel presenteren. Zo geniet u direct aan tafel van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. 
U krijgt de smulsteen® gevuld, in een mooie doos, met gebruikswijzer en met houder in bruikleen mee van de slager. Een kleine borg van 15,- krijgt u terug bij het schoon inleveren van de smulsteen®.

Wat is de smulsteenĀ®?

Wat is de smulsteenĀ®?

De smulsteen® is een ovensteen welke door de slager gevuld wordt met vlees, groenten en aardappelen. U krijgt de smulsteen® in een feestelijke doos van uw slager mee naar huis en kunt deze heel eenvoudig binnen een half uur in de oven bereiden. U krijgt bij de steen een authentieke gietijzeren houder waarmee u de steen, nadat deze uit de oven komt, op tafel kunt zetten. Hierna is het enkel nog samen gezellig genieten van de heerlijke producten op de steen!

Gemakkelijk en gezond

Gemakkelijk en gezond

Bijkomend voordeel van deze bereidingswijze is dat er geen extra olie of boter nodig is om de producten te garen. De steen gaat, zoals u hem mee krijgt van uw slager, direct in de oven. Op de doos van de smulsteen® vindt u alle informatie over de bereidingswijze van en omgang met de smulsteen®.

Eeuwenoude authentieke bereidingswijze

Eeuwenoude authentieke bereidingswijze

De manier van een complete maaltijd bereiden op een ovensteen is van oorsprong Bulgaars. Daar is het gebruikelijk om thuis of in een restaurant de maaltijd op een ovensteen opgediend te krijgen. Om deze vervolgens, gezamenlijk, vanaf de steen te dineren. De steen is gemaakt van klei waardoor de warmte enige tijd wordt vastgehouden. Zo blijft het gerecht heerlijk op temperatuur buiten de oven.

Wit en Wit v.o.f.

Vrede en Vrijheid 10
1785RM Den Helder
0223630623
0223669775

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten