Uniek aan lamsvlees is dat het een eigen smaak heeft. Bovendien is het heel mager. En je kunt het op verschillende manieren klaarmaken: grillen, bakken, braden en stoven. Overigens smaakt het ene lam anders dan het andere. Dat heeft vooral met voeding te maken. Wij vertellen je graag voor welk lamsvlees wij hebben gekozen.
Vrede en Vrijheid 10 |
1785RM Den Helder |
0223630623 |
0223669775 |
info@witenwit.keurslager.nl |
maandag | 10:00 | - | 17:30 |
dinsdag | 08:30 | - | 17:30 |
woensdag | 08:30 | - | 17:30 |
donderdag | 08:30 | - | 18:00 |
vrijdag | 08:30 | - | 18:00 |
zaterdag | 08:30 | - | 16:00 |
zondag | Gesloten |
Deze website maakt gebruik van Cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Meer informatie
Akkoord