Wit en Wit v.o.f.

Er bestaan wereldwijd meer dan 1.000 runderrassen. In de Keurslager-toonbanken komen vooral de volgende runderrassen terug: Belgische blauw, Blonde d’Aquitaine en verbeterd roodbont. De leefomgeving – weiland of heuvellandschap – is heel bepalend voor de structuur van het vlees. Zo leidt veel beweging tot veel spierontwikkeling. En tot minder vet. Afhankelijk van de leefomgeving krijgen de dieren andere voeding.

Elk ras kenmerkt zich door een eigen smaak. Vraag ons gerust naar onze keuze.

Klaprib

  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     
Bieflapjes in sinaasappel-honingmarinade

Bieflapjes in sinaasappel-honingmarinade

Hoofdgerecht
Rund
Barbecue
Vlees
4 personen
20-40 minuten
Grill/Barbecue
Nederlands
Biefstuk met bietenpuree en groene asperges

Biefstuk met bietenpuree en groene asperges

Hoofdgerecht
Rund
Vlees
4 personen
Gemiddeld
40-60 minuten
Bakken
Nederlands
Gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes

Gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes

Hoofdgerecht
Rund
Onbekend
Fruit, Vlees
4 personen
Makkelijk
langer dan 60 minuten
Bakken, Koken, Stoven
Overig

Wit en Wit v.o.f.

Vrede en Vrijheid 10
1785RM Den Helder
0223630623
0223669775

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten